TRS KALCS
EZT A RECEPTET RGEN KAPTAM,DE MR SOKSZOR KSZTETTEM N IS.NAGYON FINOM
A tszta:75 dk liszt,20dk zsr, kevs s, 1,5dl tej,2dk leszt,3evkanl cukor, 2 tojssrgja.Ha szksges akkor mg egy kicsi tej.
A hozzvalkbl elksztjk a tsztt! 4 cipra osztjuk, s flrt pihentetjk.
tltelk:1 kil tr, pici s, 2 tojssrgja, zls szerint cukor, vaniliscukor, mazsola, 1 kanl liszt. A 2 tojsfehrjt habnak flverjk s lazn hozzkeverjk a trhoz.
A tsztt tglalap alakra kinyujtjuk,s kzepre tltjk a trt,gy hogy fell is , alul is maradjon ki a tsztbol.A tszta szlt mindkt oldalon ktujnyira ferdn bevagdossuk.Atrs tltelkra hajtogatjuk ugy hogy egyszer az egyik oldalrl egyszer a msik oldatrl.Atetejt tojsos tejfllel megkenjk. Elmelegitett stbe stjk.Ugyan gy jrunk el a msik hrom cipval is.
|